Home Nieuws Programma Portfolio Opdracht Contact Links
Webdesign en onderhoud: Jos Palm

© Copyright 2014 FotogroepGendringen

Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuws

 over exposities, nieuwe foto’s en club-activiteiten.

Update  07-04-2015
Geschiedenis Club-activiteiten
30-08-2014
Club-activiteiten op Facebook: er werd spontaan gereageerd op de vraag of het tijd wordt voor een gezamelijke uitstapje en daaruit zijn verschillende voorstellen naar voren gekomen. Meer informatie hierover zie:  Club-activiteiten.
18-09-2014
In de week van de fotografie zet FotogroepGendringen de fotografie in de schijnwerpers door een expositie te houden. Wij hebben gekozen voor een bijzondere plek, namelijk bij het Wijngoed van wijnboer Leon Masselink. Tijdens de open dagen van het Wijngoed kunnen de bezoekers een 20 tal foto’s van de Fotogroep bekijken. Fotografie is overal, we gebruiken het dagelijks op allerlei manieren zonder dat wij er bij stilstaan. FotogroepGendringen wil met hun foto’s de kracht van het beeld de fotografie als kunst, het ambacht van fotografie en de lol van foto’s maken en kijken onder de aandacht brengen van het publiek. De expositie wordt gehouden op 20 en 21 september van 12:00 tot 17:00 uur in de wijngaard ‘t Oerlegoed aan de Munsterweg 4 in Gendringen.
             20-09-2014 Enkele leden van FotogroepGendringen hebben de open dag van wijngoed Oerlegoed bezocht. Het was er gezellig druk het begon zaterdag met mooi weer en het eindigde helaas met strortregen en dat was minder leuk. Er zijn ook wat foto’s gemaakt.
 25-09-2014
Roofvogel fotografie middag. Zaterdag 4 oktober 2014 van 14:00 tot 17:00 uur, een middag roofvogels en uilen fotograferen bij de Panoven te Zevenaar normaal kost dit € 75,- maar onder vermelding actie Jos een speciale prijs van € 37,50. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en op = op  Maya en Jos zijn vorig jaar daar ook geweest en hebben leuke foto’s gemaakt. Zowel liggend op de buik als staande in het gras. Meer info en opgave:  www.devalkenhof.nl
08-10-2014
In het blad Practical Photography (UK) is een mooie architectuurfoto van ons clublid Michiel Hageman geplaatst Bijgaand de voorpagina van het blad en de pagina in het blad met dezelfde foto en een korte tekst.. Het is een foto van WTC Carlton in Almere.
Top
Top
07-04-2015
Eind februari is de shortlist van de Sony World Photography Awards 2015 (SWPA) bekend gemaakt. Bij de genomineerden zijn dit jaar vijf Nederlandse fotografen: twee in de categorie professional en drie in de open categorie. Onder de laatste groep zit ook een foto van ons clublid Michiel Hageman met zijn foto “Composition in White, Black en Blue”. De SWPA behoort tot ‘s werelds toonaangevende fotowedstrijden. Dezelfde foto staat ook in het aprilnummer van fotografieblad Focus met een mooie tekst erbij.
Nieuws
01-07-2014 Helaas is de expositie in Zorgcentrum Debbeshoek alweer voorbij. De bewoners en bezoekers hebben genoten van de foto’s, die de clubleden hebben gemaakt van de bewoners, het personeel en de activiteiten. Klik op de foto en u ziet een krantartikel. 01-04-2014
Top
Top